Entreprenad Värnamo

– Vår entreprenadverksamhet är bred i Värnamo

Vi bygger allt från flerbostadshus till arenor.

Entreprenad

Lagans Byggnads AB har ett förflutet sedan många år i branschen på just entreprenadssidan. Vi har historiskt byggt upp ett momentum med långsiktiga relationer där flertalet kunder återkommit. Flertalet av dessa har vi fått följa vid både stora och små byggnationer i stora delar av Sverige.

En entreprenad för oss kan vara ett kontor med tillhörande lager, det kan vara ett bostadskvarter med 200st lägenheter. Viktigast för oss är att vi har en beställare som värdesätter kvalité och gott samarbete.

Går du i tankarna att göra en ombyggnation eller rent av bygga en ny fastighet men behöver råd och tips på vägen, starta redan idag med att ta kontakt med någon av våra kompetenta områdeschefer:

Lagan

Christoffer Andreasson
070-276 52 09
Christofer.Andreasson@lagansbyggnads.se

 

Karlskrona

Claes Bodén
070-729 84 05
Claes.Boden@lagansbyggnads.se

 

Värnamo

Thomas Nilsson
070-953 36 50
Thomas.Nilsson@lagansbyggnads.se

 

Med mångårig erfarenhet av stora och små entreprenader vill vi att du skall känna dig trygg med valet av Lagans Byggnads AB. Vi är ett lokalt förankrat företag som sätter stor prägel och vikt vid vår personliga relation till dig som kund och kommer göra allt vi kan för att du skall bli så nöjd som möjligt.

 

 

Har du frågor?