Lär känna våra medarbetare

Med tre kontor och olika arbetsroller utgör vi ett starkt team med samma fokus – att inget jobb är varken för litet eller för stort. Här får du hänga med och lära känna några utav oss.

Anders & Stefan

0n4a6031-forbattrat-br

I nio fall av tio arbetar Anders och Stefan tillsammans hos oss på Lagans Byggnads, och det är ett otroligt jobb de gör. När man varit med så länge så har man upplevt både det ena och det andra, och man hade kunnat prata historia i evigheter med dem båda.

Emil Ekroth

thumbnail_img_0811-kopiera-2

Emil är ett utav våra senaste tillskott till teamet i Karlskrona, och där har han tjänsten som arbetsledare för byggserviceavdelningen. En dag kan se väldigt olika ut, men är det någon som har huvudet på skaft och humöret på topp så är det vår Emil.

Christofer Andreasson

0n4a2118-kopiera

Christofer är snickare i grunden, men med sin målmedvetenhet och viljestyrka har han gått över till att bli områdeschef – något som innebär stort ansvar både inom projekt och personal. Att han är driven märks på långt håll, och det är flera på företaget som är beredda att hålla med.

Robin & Anton

0n4a2028

Det är en kylig dag med strålande sol när Robin och Anton är i full fart med de nya lägenheterna som ska resas i stadsdelen Karlsdal inne i Värnamo. Dialogen går i ett med två helt olika dialekter, och det märks att Robin och Anton har jobbat tillsammans i många år och har ett tight band.

Patrik Roman

0n4a1795

Vi är en månad in i det nya året och projekten för byggservicegängen rullar in. För Patrik varierar jobben stort, och det ser han som en stor fördel. Men om han själv får välja ut det allra roligaste uppdraget, vilket är det då?

Gustav Nilsson

0n4a1269

Att råka ut för en vattenläcka, mögel eller andra olyckor är en mardröm för alla fastighetsägare. Men om olyckan är framme är det en trygghet att veta att Gustav finns hos oss. Det känns som att inget problem är för stort, och positiviteten smittar minst sagt av sig.

Andreas Printzlow

0n4a0567-kopiera

Det är en kylig dag i november som vi möter upp Andreas i Ronneby. En kille med nära till skratt och bred kompetens, och som ställer upp där det behövs.

Martin Fredriksson

img_3599-kopiera

Martin är hantverkare hos oss och utgår från kontoret i Karlskrona. Vad är det som utmärker Lagans Byggnads för honom? Och vad är det viktigaste på ett arbete?

Marcus Hjelm

0n4a1343-kopiera-2

Att Marcus är en kille mer flera järn i elden råder det inga tvivel om. Med sina kluriga idéer och specialgjorda snickerier skulle man kunna tro att han inte gör annat, men det ska ni snart få veta mer om.

Oscar Eriksson

0n4a3101

Det är en glad kille som vi möter upp i Markaryd en kylig, men solig dag i mars. Oscar, som jobbat hos oss sedan efter gymnasiet är en väldigt varm person med huvudet på skaft. Trots hans unga ålder har han många järn i elden, men vad är egentligen hans dolda talang?

Jan Carlsson

0n4a3811

Väggarna på Jans kontor pryds av teckningar, foton, dokument och en och annan kärlekshälsning. Man får intrycket utav en varm person, och någon många ser upp till.

Mikael Gunnarsson

0n4a4346

Det är en mycket kompetent och duktig man som möter upp i dörren till Druidgården i Ljungby med ett stort leende. En sådan som man frågar när man vill ha raka och ärliga svar, det är Mikael det.

Tobias Erlandsson

20220617_064120946_ios-kopiera-hemsida

Samtalet med Tobias mynnar ut i en intressant diskussion som innefattar både snickaryrket, hundraser och kollegor. Just nu är han ute på ett projekt i Jämjö där Jändelskolan håller på att ta form till en F-9 skola samt ett kunskapscentrum.

Simon Karlsson

0n4a0062

Lagans Byggnads är stolta över sina medarbetare och jobbar aktivt för att rätt personer ska hamna inom rätt arbetsområde. I ett lite kyligt Ljungby Arena möter vi upp Simon som jobbar som snickare hos oss. Med gipsskivor i högsta hugg märker man att han hamnat rätt.

Katarina Larsson

Katarina Larsson

Är det någon man ska fråga om man vill ha ett rakt och ärligt svar så är det vår Katarina. Kontoret i Lagan fylls upp av skratt, och man känner verkligen av det genuina välkomnandet så fort man kliver innanför dörrarna. Men vem är det som döljer sig bakom skärmarna, alla papper och pärmar?