Lär känna våra medarbetare

Med tre kontor och olika arbetsroller utgör vi ett starkt team med samma fokus – att inget jobb är varken för litet eller för stort. Här får du hänga med och lära känna några utav oss.

Oscar Eriksson

0n4a3101

Det är en glad kille som vi möter upp i Markaryd en kylig, men solig dag i mars. Oscar, som jobbat hos oss sedan efter gymnasiet är en väldigt varm person med huvudet på skaft. Trots hans unga ålder har han många järn i elden, men vad är egentligen hans dolda talang?

Jan Carlsson

0n4a3811

Väggarna på Jans kontor pryds av teckningar, foton, dokument och en och annan kärlekshälsning. Man får intrycket utav en varm person, och någon många ser upp till.

Mikael Gunnarsson

0n4a4346

Det är en mycket kompetent och duktig man som möter upp i dörren till Druidgården i Ljungby med ett stort leende. En sådan som man frågar när man vill ha raka och ärliga svar, det är Mikael det.

Tobias Erlandsson

20220617_064120946_ios-kopiera-hemsida

Samtalet med Tobias mynnar ut i en intressant diskussion som innefattar både snickaryrket, hundraser och kollegor. Just nu är han ute på ett projekt i Jämjö där Jändelskolan håller på att ta form till en F-9 skola samt ett kunskapscentrum.

Simon Karlsson

0n4a0062

Lagans Byggnads är stolta över sina medarbetare och jobbar aktivt för att rätt personer ska hamna inom rätt arbetsområde. I ett lite kyligt Ljungby Arena möter vi upp Simon som jobbar som snickare hos oss. Med gipsskivor i högsta hugg märker man att han hamnat rätt.

Katarina Larsson

Katarina Larsson

Är det någon man ska fråga om man vill ha ett rakt och ärligt svar så är det vår Katarina. Kontoret i Lagan fylls upp av skratt, och man känner verkligen av det genuina välkomnandet så fort man kliver innanför dörrarna. Men vem är det som döljer sig bakom skärmarna, alla papper och pärmar?

Marcus Hjelm

Marcus Hjelm

Att Marcus är en kille mer flera järn i elden råder det inga tvivel om. Med sina kluriga idéer och specialgjorda snickerier skulle man kunna tro att han inte gör annat, men det ska ni snart få veta mer om.

Martin Fredriksson

img_3599-kopiera

Martin är hantverkare hos oss och utgår från kontoret i Karlskrona. Vad är det som utmärker Lagans Byggnads för honom? Och vad är det viktigaste på ett arbete?