Entreprenad

– Vår entreprenadverksamhet är bred

Vi bygger allt från flerbostadshus till arenor.

Entreprenad

Lagans Byggnads AB har ett förflutet sedan många år i branschen på just entreprenadssidan. Vi har historiskt byggt upp ett momentum med långsiktiga relationer där flertalet kunder återkommit. Flertalet av dessa har vi fått följa vid både stora och små byggnationer i stora delar av Sverige.

En entreprenad för oss kan vara ett kontor med tillhörande lager, det kan vara ett bostadskvarter med 200st lägenheter. Viktigast för oss är att vi har en beställare som värdesätter kvalité och gott samarbete.

Går du i tankarna att göra en ombyggnation eller rent av bygga en ny fastighet men behöver råd och tips på vägen, starta redan idag med att ta kontakt med någon av våra kompetenta områdeschefer:

Lagan

Christoffer Andreasson
070-276 52 09
Christofer.Andreasson@lagansbyggnads.se

 

Karlskrona

Freddie Pettersson
073-312 75 47
Freddie.Pettersson@lagansbyggnads.se

 

Värnamo

Thomas Nilsson
070-953 36 50
Thomas.Nilsson@lagansbyggnads.se

 

Växjö

Erik Fagersson
073-389 92 61
erik.fagersson@lagansbyggnads.se


Stockholm

Karl Johannesson
070-272 08 06
Karl.Johannesson@lagansbyggnads.se

Med mångårig erfarenhet av stora och små entreprenader vill vi att du skall känna dig trygg med valet av Lagans Byggnads AB. Vi är ett lokalt förankrat företag som sätter stor prägel och vikt vid vår personliga relation till dig som kund och kommer göra allt vi kan för att du skall bli så nöjd som möjligt.

 

 

Har du frågor?
Ring oss: 0372 – 308 66