Strukturerad arbetsledare till byggservice med inriktning på försäkringsskador

Vi på Lagans Byggnads är i en intressant utvecklingsfas med flera spännande projekt framför oss. Vi fortsätter att utveckla vårt byggserviceteam och behöver nu förstärka med en ansvarsfull och strukturerad arbetsledare med inriktning på försäkringsskador. Som arbetsledare hos oss blir du en del av ett familjeföretag som får framtiden att växa.

Är du den vi söker?
Välkommen med din ansökan!

________________________________________________________________________________________________

Om tjänsten
I tjänsten som arbetsledare på Lagans bistår du med att leda projekt och fördela arbetet på arbetsplatsen. Du ska se till att arbetsmiljön är bra och att kvalitén är god. Du kommer att löpande ha uppföljning av projektet och se till att det följs gällande bland annat tidsplan, kostnader och logistik. Hos oss är det viktigt att du trivs och hjälper till att lyfta och inspirera dina medarbetare.

Om dig 
Du har ett genuint intresse av att strukturera och leda projekt. Du har relevant utbildning, erfarenhet ifrån tidigare jobb och är självgående. Som person är du driven, strukturerad och engagerad. Du ska trivas i med att leda och stötta våra medarbetare i deras arbete. Som arbetsledare hos oss på Lagans Byggnads är det viktigt att du vågar fatta beslut, skapa gemenskap och sprida en bra teamkänsla. Det är meriterande om du har tidigare kunskaper i MEPS.

Vi erbjuder
Lagans Byggnads startade i Lagan år 1964 och är ett familjeägt företag med lokal förankring. Vi utför allt från byggservice till större entreprenader och villor, och jobbar både med företag och privatpersoner.

Du blir delaktig i spännande och hållbara projekt som vi bygger för framtiden. Därför är det viktigt för oss att du som medarbetare har ett stort driv och rätt kompetens som vi vill ta vara på.

Hos oss erbjuder vi ett omväxlande arbete med ett glatt och drivet gäng. Här inspirerar och lyfter vi varandra! Vi blickar alltid framåt med både miljön och människan i fokus. Du har god chans att utvecklas med mycket stöd från engagerade medarbetare.

Man ska vara stolt över att jobba på Lagans Byggnads AB.

Vid frågor om tjänsten samt ansökan:
Harry Kinnunen 070 953 36 51 harry.kinnunen@lagansbyggnads.se

Kristoffer Nilsson 070 793 19 71  kristoffer.nilsson@lagansbyggnads.se

Urval och rekrytering sker löpande – så vänta inte med din ansökan.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.