Snickare sökes till entreprenad

Vi på Lagans Byggnads har flera projekt som startar och en god orderstock. Därför behöver vi nu förstärka vårt team i Värnamo med flera drivna och glada snickare till entreprenad. Som snickare hos oss blir du en del av ett familjeföretag som får framtiden att växa.

Är du den vi söker?
Välkommen med din ansökan!
___________________________________________________________

 

Om tjänsten
Som snickare på Lagans Byggnads ges du möjligheten att vara en del utav utmanande och stimulerande projekt. Våra projekt varierar i storlek från 20–200 mnkr så variation och nya möjligheter utlovas. Du blir delaktig i utvecklande och hållbara projekt som vi bygger för framtiden. Med ditt team kommer du säkerställa hög kvalité och engagemang med fokus på att genomföra arbetsmomenten i rätt tid och samtidigt värna om det bästa för dina medarbetare.

Om dig 
Med ett yrkesbevis och B-körkort i handen har du en positiv inställning till att besöka nya arbetsplatser där du skapar nya minnen och erfarenheter, och såklart leverera service på hög nivå. Som person är du positiv, engagerad och resultatinriktad och jobbar bra både i team men kan också ta eget ansvar.

Om oss 
Lagans Byggnads startade i Lagan år 1964 och är ett familjeägt företag med lokal förankring. Vi utför allt från byggservice till större entreprenader och villor, och jobbar både med företag och privatpersoner.

Du blir delaktig i utvecklande och hållbara projekt som vi bygger för framtiden. Därför är det viktigt för oss att du som medarbetare har ett stort driv och rätt kompetens som vi vill ta vara på.

Hos oss erbjuder vi ett omväxlande arbete med ett glatt och drivet gäng. Här inspirerar och lyfter vi varandra! Vi blickar alltid framåt med både miljön och människan i fokus. Du har god chans att utvecklas med mycket stöd från engagerade medarbetare.

Man ska vara stolt över att jobba på Lagans Byggnads AB.


Vid frågor om tjänsten samt ansökan:
Värnamo – Thomas Nilsson 070 953 36 50 thomas.nilsson@lagansbyggnads.se

Urval och rekrytering sker löpande – så vänta inte med din ansökan.
Vi tillämpar provanställning i 6 mån.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.