Självgående snickare sökes till byggservice i Värnamo

Vi på Lagans Byggnads har flera projekt som startar och en god orderstock. Därför behöver vi nu förstärka vårt team i Värnamo med flera drivna och glada snickare till byggservice. Som snickare hos oss blir du en del av ett familjeföretag som får framtiden att växa.

Är du den vi söker?
Välkommen med din ansökan!
________________________________________________

 

Om tjänsten 
Som snickare på Lagans Byggnads ges du möjligheten att vara en del utav utmanande och stimulerande projekt. Våra uppdrag på byggservice varierar i storlek. Det är allt från lite mindre servicejobb till lite större projekt. I tjänsten ingår bil.

Om dig 
Vi ser att du har yrkesbevis och innehar B-körkort. Du är självgående och har en bra attityd till företaget, medarbetare och yrket. Som person är det viktigt att du är positiv och gillar utmaningar.

Om oss 
Lagans Byggnads startade i Lagan år 1964 och är ett familjeägt företag med lokal förankring. Vi utför allt från byggservice till större entreprenader och villor, och jobbar både med företag och privatpersoner.

Du blir delaktig i utvecklande och hållbara projekt som vi bygger för framtiden. Därför är det viktigt för oss att du som medarbetare har ett stort driv och rätt kompetens som vi vill ta vara på.

Hos oss erbjuder vi ett omväxlande arbete med ett glatt och drivet gäng. Här inspirerar och lyfter vi varandra! Vi blickar alltid framåt med både miljön och människan i fokus. Du har god chans att utvecklas med mycket stöd från engagerade medarbetare.

Man ska vara stolt över att jobba på Lagans Byggnads AB.


Vid frågor om tjänsten samt ansökan:
Värnamo – Harry Kinnunen 070 953 36 51 harry.kinnunen@lagansbyggnads.se

Urval och rekrytering sker löpande – så vänta inte med din ansökan.
Vi tillämpar provanställning i 6 mån.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.