Områdeschef sökes

Vill du vara med och bidra till en hållbar bransch där du med rätt kompetens och ledarskap vill verka i ett företag som ständigt utvecklas? Då är detta jobbet för dig! Vi behöver nu förstärka vårt team i Karlskrona med en områdeschef. Som områdeschef hos oss blir du en del av ett familjeföretag som får framtiden att växa.

________________________________________________

 

Om tjänsten
I tjänsten som områdeschef på Lagans Byggnads kommer du att ha ett övergripande ansvar för kontoret i Karlskrona som består av ca 40 engagerade medarbetare. Som områdeschef är du spindeln i nätet och tjänsten innebär allt ifrån att räkna på jobb till planering och personalfrågor. Du måste tycka om att utveckla och bibehålla relationer till både kunder och medarbetare. Att driva kontoret framåt ser du som en självklarhet, och du arbetar kontinuerligt för en god kvalité och lönsamhet.

Om dig 
Du har ett genuint intresse av branschen och rätt bakgrund. Du vågar fatta beslut, stora som små. Att skapa en effektiv och kunnig organisation med rutiner, processer och strukturer ser du som ett bra sätt att utveckla kontoret och samtidigt utvecklas på personligt plan.

Vi erbjuder
Lagans Byggnads startade i Lagan år 1964 och är ett familjeägt företag med lokal förankring. Idag har vi kontor både i Lagan, Värnamo och Karlskrona. Vi utför allt från byggservice till försäkringsskador och större entreprenader, samt jobbar med en bred kundstruktur.

Du blir delaktig i utvecklande och hållbara projekt som vi bygger för framtiden. Därför är det viktigt för oss att du som medarbetare har ett stort driv och rätt kompetens.

Hos oss erbjuder vi ett omväxlande arbete med ett glatt och drivet gäng. Här inspirerar och lyfter vi varandra! Vi blickar alltid framåt med både miljön och människan i fokus. Du har god chans att utvecklas med mycket stöd från engagerade medarbetare, och har i rollen som områdeschef en plats i företagets ledningsgrupp.

Man ska vara stolt över att jobba på Lagans Byggnads AB.


Ansökan skickas till:
jobb@lagansbyggnads.se

Vid frågor om tjänsten, ring:
Erik Fagersson, VD
073 389 92 61

Urval och rekrytering sker löpande – så vänta inte med din ansökan!
Vi ser fram emot att träffa dig.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.